Land och rike runt

Jag har haft en intressant höst med arbete på flera olika redaktioner, och fler kommer det bli. I november jobbade jag en vecka på Tidningen Ångermanland i Härnösand. Under större delen av december är jag hemma på Gotland och arbetar på Gotlands Tidningar, vilket i sig är intressant då konkurrenten Gotlands Allehanda tidigare varit min arbetsgivare. tå

gt-hemse-etta-liten
gt-etta-liten

På GT är jag i huvudsak reporter men fotar även själv till de flesta jobb jag gör. Här är ett par exempel där jag stått för både bild och text, från den första veckan som nu har passerat på GT.

En väldigt trevlig redaktion som tagit emot mig väldigt bra, underbara kollegor som det ska bli ett rent nöje att få arbeta en månad tillsammans med. Vem vet kanske blir mer i framtiden?

gt-uppslag
Två gotlänningar hamnade på topp hundralistan över landets mest intressanta och talangfulla företagsledare

 

gt-hemse-uppslag
Reportage jag gjorde från Hemse, öns näst största ort, som i veckan utsågs till årets socken på Gotland.

Just det ja. När vikariatet på GT är slut för den här gången hoppar jag den 27 jobbar in en dag på Gotlands Allehanda. Två dagar senare blir det Gävle. Först en vecka på Arbetarbladet, sen en månad på Gefle Dagblad. Skriver mer om det då.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.