In i hetluften direkt

bildt-web-1

Jag har haft ett par veckor ledigt då jag besökt Sundsvall. Sen har jag och Linda flyttat in möblerna i Uppsala.
Planen var att jag skulle jobba i Uppsala/Stockholm nu, men fick erbjudande om ett vikariat på Gotlands Allehanda och Helagotland.se som jag inte kunde motstå. Jobbade första dagen i går och kastades direkt in i hetluften. Carl Bildt och utrikesministrarna från NB-8 länderna har toppmöte på ön.

Utrikesminister Carl Bildt med sina nordiska och baltiska kollegor i Visby.

Jag har fotat Bildt förut kolla in blogginlägget: Läsarberöm när Bildt ger Ahlin fingret

//Erik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.