Sjöolycka utanför Gotland

Skärmavbild 2013-07-12 kl. 19.25.15I dagens GA (Fredag 12 juli 2013) skrev jag om fartygsolyckan söder om Hoburgen där en person omkom. Jag plåtade även räddningshelikoptern när den landade på Visby lasarett med de två som räddats.

helikopter-1
Fick tips om att två personer vinschats upp och var på väg mot Visby. Jag hann fram till lasarettet med två minuters marginal innan den landade.

På kvällen blev jag anlitad som frilans av Expressen. Möte upp deras reporter på flygplatsen. Förhoppningen om att fartyget Wylde Swan som den avlidna besättningsmannen tillhörde skulle komma in till Visby grusades. Plåtade dock polisens vakthavande befäl Roger Nyd. (Wylde Swan nådde dock Visby idag).

polis-1
Roger Nyd fotad för Expressen. (OBS SKYDDAD ENLIGT UPPHOVSRÄTTSLAGEN)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.