Mellan himmel och helvete

wall-erik_englundSå här blev resultatet av mitt examensprojekt, där det nu hänger på galleri CFF i Stockholm. Jag är väldigt stolt över resultatet. De två månader jag arbetade i Los Angeles och San Diego summerar jag som framgångsrika. Med förhoppning om att i framtiden kunna åka tillbaka till Kalifornien för att arbeta vidare med projektet.

Titeln på mitt projekt döpte jag till ”Mellan himmel och helvete”. Med en utgångspunkt i den kristna gruppen JC’s girls, som missionerar på Strippklubbar och på porrmässor. För att utvidga projektet har jag även porträtterat andra sidor och aspekter av sexindustrin. Allt spänner över ett brett spektrum. Från svenska porrstjärnan Puma Swede som älskar sitt jobb i porrbranschen. Inblick hur arbetet som strippa är på en strippklubb i San Diego. Till de mörka och olagliga sidorna av sexindustrin med prostitution, trafficking, våld och hot.
Utställningen hänger på CFF till och med den 19 juni.
Jag vill tacka alla som på olika sätt hjälpt mig med detta!

OBS SAMTLIGA BILDER ÄR SKYDDADE ENLIGT LAGEN OM UPPHOVSRÄTT

erik-examen-1erik-examen-2erik-examen-3 erik-examen-4 erik-examen-5erik-examen-6 erik-examen-7erik-examen-8För publicering i medier kontakta mig.

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.