Strippklubben

jasmin

Att inte ge upp trots att det verkar kört, det är dagens lärdom. De benhårda nej jag fått vid alla klubbar jag försökt få tillstånd att plåta vid hade gjort att jag innerst inne trodde det var kört och lönlöst att försöka fler gånger. Men den sista klubben gav napp, och inte lite heller, managern och alla de som jobbade var väldigt tillmötesgående. Tjejerna var så öppenhjärtiga och vänliga, måste erkänna att en och annan fördom raserades hos mig i kväll.hair

smoke

Klockan är nu mitt i natten här och jag är verkligen i behov av sömn men känner mig så taggad för det här projektet. Den nakna staden börjar få liv! //Erik

(Detta blogginlägg publicerades ursprungligen på bild13.se)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.