NYC

_D3D3010-webklar

De senaste dagarna har jag spenderat i New York, staden som det påstås aldrig sover. Tidsomställningen känns i kroppen och i kombination med så många nya intryck känner jag mig lite trött. Men jag stortrivs och det här är helt fantastiskt! Här kommer några av alla de bilder jag fångat i New York.

_USA3355-web-klar

_D3D3069-klarweb

_D3D3066-web

_USA3560-webklar

_USA3443-klarweb

Till sist en bild från alla fotografers Mekka. B&H Photo, ett gigantiskt fotovaruhus som drivs av ortodoxa judar. Rätt kul när nästan hela personalen bär kippa. Varorna transporteras uppe på ett transportband i taket:_D3D3127-klarweb

Detta blogginlägg finns även på bild13.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.