This is America

dog-wash

Att sticka ut. Att inte passa in. Det är två meningar med olika laddning men som kan betyda samma sak. Sticka ut kan ju även vara positivt. I New York är det så tydligt med hur människor väljer att samla sig till sina egna. Det är t ex klassiska Little Italy och China town med en knivskarp linje dem emellan, som en gräns mellan två ”världsdelar” på bara några meter. I området jag bodde levde i huvudsak människor med latinamerikansk bakgrund, man känner direkt att man är i minoritet och att man har folks ögon på sig. Ju längre ner på Manhattan desto mer blev jag en i mängden. Mycket märkligt, men en tankeställare.

Är nu i San Diego efter en lång dag med inställda flyg, ombokningar, och fler inställda flyg samt förseningar. Bor helt ok, på något som kan liknas vid ett Motell, i ett vad det verkar, rätt lugnt område. På andra sidan gatan finns en ”gentleman’s club”, kan bli intressant att se vad det kan ge för mitt projekt. Ska för övrigt träffa en utav mina kontakter i morgon på JC’s girls.pacers

Några gator bort såg jag något som jag verkligen tyckte stack ut från mängden, vid sidan av biltvätten, jo då, en hundtvätt. This is America!

Detta inlägg har även publicerats på bild13.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.