Sportfoto

Vi hade besök av bildjournalistutbildningens branschråd i veckan och vi fick möjlighet att diskutera våra egna portfolios. Fick mycket bra feedback, det jag saknar är sportbilder vilket jag är medveten om (men har fotat väldigt mycket fotboll på HT). Det har sina naturliga förklaringar. På DN fotade jag inte så mycket sport utan fick plåta massa annat roligt. Men här är en bild från tiden på DN då jag hängde med min handledare Jonas Lindkvist för övrigt väldigt prisad för just sina sportbilder.

Sverigemästerskapen i boxning
Sverigemästerskapen i boxning

Nu drar det ihop sig till examensprojektet också, flygbiljetterna till USA är nu bokade! Mer om detta i ett kommande blogginlägg.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.