Sky dive – tillbakablick


I början av sommaren åkte jag och Linda på en resa, eller snarare ett äventyr. Vi hyrde bil som vi körde med från Madrid, via Barcelona, längs hela spanska medelhavskusten med avstickare till brittiska Gibraltar. En dagstur till Marocko blev det också, 35 min på färja mellan Europa och Afrika! Men just det här inlägget ska inte handla om resan, det kanske kommer ett annat inlägg som tillägnas den. Nej det här ägnas åt resans höjdpunkt – bokstavligt talat! Vi skulle hoppa fallskärm, och ska man ändå hoppa är det lika bra att göra det ordentligt – vi gjorde hoppet från högsta möjliga, man kan inte hoppa från högre höjd i Europa. 15000 fot/4500m. Här är filmen:

fallskärm from erikenglund.se on Vimeo.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.