The naked city

Temat för mitt och min klass examensprojekt är nu presenterat – ”The naked city”! Jag är helt entusiastisk över valet av ämne! Det är alltså i vår som projekten ska göras så jag har hela hösten på mig att tänka ut exakt hur jag vill tolka ämnet.

Kika gärna in det här videoklippet (snabbt ihopredigerad) som är filmad från Studion i J-huset, mittuniversitetet i Sundsvall då vi fick reda på temat, det inleds med två filmsnuttar från noir-filmen  The naked city för att introducera ämnet för oss och avslutas med att professor John Kimmich presenterar projektet för klassen:

slutprojektet from erikenglund.se on Vimeo.

Så frasen The naked city kommer utan tvekan uppta mina tankar den närmaste tiden! Jag vill nu ha din hjälp: posta gärna förslag hur du tycker jag ska tolka det här temat . Tack!

2 reaktioner till “The naked city

  1. Carin Vidner Svara

    Oooh!! Jag vet inte om det är genomförbart, mycket med tanke på säkerhet för de inblandade, men min första tanke var att det skulle vara fantastiskt spännande och intressant att få se ett projekt om Elise Lindqvist och ”hennes” tjejer på Malmskillnadsgatan. Känns som att det skulle kunna passa in i temat på flera sätt. Ska oavsett bli spännande att se vad du och de andra väljer för inriktning på era projekt! 🙂

  2. Erik Englund InläggsförfattareSvara

    Åh Elise Lindqvist är ju en riktig hjälte – verkligen ”Malmskillnadsgatans Ängel”, blev så tagen av hennes ”Sommar i P1”. Får se hur mycket äventyrslustan dock lockar mig att åka utomlands den här gången;) Lite inne på ett liknande tema fast i t ex Indien.
    Håller verkligen med dig, ska bli så spännande att se vad de andra inklusive mig själv väljer:) Carin tack för ditt tips!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.