Sidan laddas

Temat för mitt och min klass examensprojekt är nu presenterat – ”The naked city”! Jag är helt entusiastisk över valet av ämne! Det är alltså i vår som projekten ska göras så jag har hela hösten på mig att tänka ut exakt hur jag vill tolka ämnet.

Kika gärna in det här videoklippet (snabbt ihopredigerad) som är filmad från Studion i J-huset, mittuniversitetet i Sundsvall då vi fick reda på temat, det inleds med två filmsnuttar från noir-filmen  The naked city för att introducera ämnet för oss och avslutas med att professor John Kimmich presenterar projektet för klassen:

slutprojektet from erikenglund.se on Vimeo.

Så frasen The naked city kommer utan tvekan uppta mina tankar den närmaste tiden! Jag vill nu ha din hjälp: posta gärna förslag hur du tycker jag ska tolka det här temat . Tack!

Fotograf och bildjournalist Erik Engelro

Top