Ikväll släpps temat för mitt slutprojekt!

Tiden rusar fram, kändes inte alls länge sedan jag packade ner min kamera och begav mig till Bangkok. Jag skulle in på bildjournalistutbildningen och behövde bra ansökningsmaterial. Den våren demonstrerade Rödskjortorna i centralaBangkok. Det lyckades, jag kom in på utbildningen och flyttade till Sundsvall. Då kändes det som att jag skulle vara här en lång tid framöver. Nu börjar jag se slutet på de här fantastiska åren som givit mig så mycket. Ikväll kommer professor John Kimmich presentera ämnet för mitt och min klass slutprojekt, jag är väldigt förväntansfull! Ikväll uppdtarerar jag er med vilket ämnet blev, tills dess kan du kika in på förra årets slutprojekt On the road

2 reaktioner till “Ikväll släpps temat för mitt slutprojekt!

  1. erikenglund InläggsförfattareSvara

    Eftersom stället vi ska vara på är som en bunker kanske inte uppkopplingen räcker men det kan komma upp en film eller bilder i efterhand.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.