Sommarvikariat som fotograf på HT

I fredags skrevs anställningsavtalet på så nu är det helt officiellt – i sommar ska jag arbeta med det jag till vardags studerar – bildjournalistik! Fem veckor hos Hälsingetidningar ABHudiksvalls tidning (HT). Jag är så glad över detta! För det första får jag arbeta med det jag älskar för det andra är det ovärderlig erfarenhet i mitt framtida liv som bildjournalist.

Lite kuriosa: I vintras innan jag hade en aning om att jag skulle arbeta på HT så visade min klasskamrat Jens L’estrade (som jobbat på tidningen) mig HT’s redaktion och när tidningen gick i tryck. Då var klockan två på natten och vi hade varit och fotat bandy i Bollnäs tidigare på kvällen. En mäktig upplevelse att se när tryckpressarna spottade fram tidning efter tidning i ett rasslande tempo. Nästa gång jag är där kanske det är mina bilder som trycks. En spännande sommar hos Hudiksvalls tidning väntar – jag är taggad!

Ser fram mot en glad sommar i Hudik!
Ser fram mot en glad sommar i Hudik!

OBS: Bilderna i detta inlägg är fotade med min mobilkamera.

4 reaktioner till “Sommarvikariat som fotograf på HT

  1. Anna Svara

    Livets pusselbitar läggs på plats. Ibland tycks man inte ens veta när de gör det. Först efteråt. Önskar dig en intressant och lärorik sommar med både jobb och fritid.

    • Erik Englund InläggsförfattareSvara

      Ja livet är spännande och fullt med överraskningar. Jag är tacksam över allt bra och försöker njuta av livets goda!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.