Långkörning och ettabild

Fick in dragarbilden på ettan!
Gotlands Allehanda Tisdag 22 Mars – min bild som dragare på ”ettan”

Jag hade äran att få en hel del bilder publicerade i dagens tidning – till och med på framsidan, eller ettan som man brukar kalla den, riktigt roligt! Annars fortsatte arbetet på GA för fullt idag och fick bland annat fota en av Gotlands riksdagsmän – Gustaf Hoffstedt.

På eftermiddagen blev det en för Gotland lång körning, ca 11 mil ToR till en liten hamn på östra sidan. Vad det handlar om går att läsa i morgondagens GA. Kan meddela att lusten att strandvandra växte med ett par hundra procent efter den turen. Mycket härligt!

Dagens kuriosa: Fick köra en högerstyrd bil på ett jobb idag, för när bägge våra redaktionsbilar är ute på vift får man ta någon av de distributionsbilar som kör ut tidningarna på nätterna. Tur att man kört bil på Nya Zeeland och Storbritannien, så vanan med ratten på fel sida var inte helt främmande. Avslutade dagen med ett litet kvällsjobb för sporten, kommer publiceras på torsdag.

Vackert gotländskt fiskeläge
Vackert gotländskt fiskeläge
Ännu en bilbild, men bilar är trevligt så varför inte?
Ännu en bilbild, men bilar är trevligt så varför inte? Från min lilla gotländska ”roadtrip”.

En reaktion till “Långkörning och ettabild

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.