Sidan laddas

Det sprakade till i polisradion trots att RAKEL införts. Räddningstjänsten åkte på en befarad lägenhetsbrand.

Fick bilder publicerade redan första dagen, som liten etta-puff till och med! Det var en bild från Ladiesmatchen. Idag skulle jag få börja fota lite annat så Henrik min handledare lät mig göra ”Dagens fråga”. Lyckades även hitta en solande katt som jag knäppte några plåtar på. Den hamnar som ”Vårtecken” i tidningen som publiceras imorgon:)

Satt några timmar på eftermiddagen med redigerarna. Som ni kanske vet är jag nästan lika intresserad av redigering som fotning, så jag gör mitt bästa för att lyckas kombinera dessa två.

På stora torget hade en katt hittat en skön solplats. Jag passade på att fånga honom på bild. Hamnar som vårtecken i onsdagens tidning!

Henrik Radhe min handledare utnyttjar eventuell ledig tid med att visa mig nyhetsbilder från arkivet. Det senaste året har en hel del spännande hänt.

Fotograf och bildjournalist Erik Engelro

Top