Dag2

Det sprakade till i polisradion trots att RAKEL införts. Räddningstjänsten åkte på en befarad lägenhetsbrand.

Fick bilder publicerade redan första dagen, som liten etta-puff till och med! Det var en bild från Ladiesmatchen. Idag skulle jag få börja fota lite annat så Henrik min handledare lät mig göra ”Dagens fråga”. Lyckades även hitta en solande katt som jag knäppte några plåtar på. Den hamnar som ”Vårtecken” i tidningen som publiceras imorgon:)

Satt några timmar på eftermiddagen med redigerarna. Som ni kanske vet är jag nästan lika intresserad av redigering som fotning, så jag gör mitt bästa för att lyckas kombinera dessa två.

På stora torget hade en katt hittat en skön solplats. Jag passade på att fånga honom på bild. Hamnar som vårtecken i onsdagens tidning!

Henrik Radhe min handledare utnyttjar eventuell ledig tid med att visa mig nyhetsbilder från arkivet. Det senaste året har en hel del spännande hänt.

3 reaktioner till “Dag2

  1. Sven Englund Svara

    Hej! Kul med blogg! Varför inte bara säga till folk att du har den? Jag tror det finns några intresserade, att du vill pyssla med den framöver får väl folk ha överseende med.
    Kul att läsa iaf, och om du nu inte tvärfiser så skulle du kunna skriva om det på twitter, så kan jag retweeta eller själv rekommendera!

    • englunderik InläggsförfattareSvara

      Hej! Roligt att du gillar det. Jag är lite försiktig nu så inget känsligt GA-material sipprar ut, de har poängterat att man ska vara försiktig. Det är jag också tycker jag, men jag är lite defensiv nu i början och kommer nog skriva några poster innan jag går ut hårt med bloggen. Kanske nästa vecka när jag är lite mer hemma i rollen som ”bloggare” och tidningsfotograf:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.