Första dagen på GA

Ladies blockar Luleå

Lite lätt nervös klev jag in på Gotlands Allehanda (GA) för att inleda min praktik som jag ska ha i två veckor. Jag är uppvuxen med GA sedan barnsben och jag är väldigt glad att jag fått möjligheten att bekanta mig närmare med redaktionen och deras arbetssätt.

Följde fotografen Henrik Radhe som är en mycket inspirerad fotograf och vars entusiasm jag gärna smittas lite av;) På kvällen hängde jag med sportredaktionen på match i södervärnshallen och Semifinal i damligan mellan Visby Ladies och Luleå. Tror att Luleå varit favorittippade lyckades faktiskt ladies ta hem matchen. Södervärnshallen kokade! Första dagen var alltså lyckad och jag är mycket peppad för kommande dagar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.