Sidan laddas

I fredags skrevs anställningsavtalet på så nu är det helt officiellt – i sommar ska jag arbeta med det jag till vardags studerar – bildjournalistik! Fem veckor hos Hälsingetidningar ABHudiksvalls tidning (HT). Jag är så glad över detta! För det första får jag arbeta med det jag älskar för det andra är det ovärderlig erfarenhet i mitt framtida liv som bildjournalist.

Lite kuriosa: I vintras innan jag hade en aning om att jag skulle arbeta på HT så visade min klasskamrat Jens L’estrade (som jobbat på tidningen) mig HT’s redaktion och när tidningen gick i tryck. Då var klockan två på natten och vi hade varit och fotat bandy i Bollnäs tidigare på kvällen. En mäktig upplevelse att se när tryckpressarna spottade fram tidning efter tidning i ett rasslande tempo. Nästa gång jag är där kanske det är mina bilder som trycks. En spännande sommar hos Hudiksvalls tidning väntar – jag är taggad!

Ser fram mot en glad sommar i Hudik!
Ser fram mot en glad sommar i Hudik!

OBS: Bilderna i detta inlägg är fotade med min mobilkamera.

Fotograf och bildjournalist Erik Engelro

Top